• Vers vanuit de bloemenveiling
 • Ruim & dagvers assortiment
 • Gespecialiseerd in maatwerk

Nog geen producten toegevoegd.

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! 

E-mail naar  info@bloemenonline.nl Antwoord binnen 24 uur op alle vragen.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar verwachting dient te functioneren. Het gaat om verwachtingen die je redelijkerwijs over een product mag hebben. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit naar jouw mening niet het geval is, staan we je graag te woord om in alle redelijkheid tot een passende oplossing te komen.

Levende producten

Op geleverde bloemen en planten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Elke aanspraak op garantie komt te vervallen indien het geleverde voor andere doelen is gebruikt of op andere wijze is behandeld dan normaliter gebruikelijk is. Bij het ontstaan van kwaliteitsklachten verzoeken wij de consument een foto met klachtomschrijving te sturen naar info@bloemenonline.nl o.v.v. 'kwaliteitsklacht'.

Let er wel op:

 • Binnen- en buitenplanten, snijbloemen, boeketten, kransen en afgeprijsde artikelen kunnen niet retour gebracht of verzonden worden. 
 • Producten die op verzoek van consument zijn vervaardigd, gemengd, bewerkt of op maat gemaakt, of producten die op verzoek van consument zijn besteld, kunnen niet worden geretourneerd.
 • Meer informatie: bloemenonline.nl/retouneren 

Volg ons op Social Media

Voeg @bloemenonline toe aan je social media

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Er is een fout opgetreden bij het inschrijven, probeer het later nogmaals

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief

Klanten aan het woord

 • Zeer tevreden met de geleverde rouwstukken, namens de hele familie. Mooi en precies zoals de verwachtingen. Een dikke 10+

   

  Jolanda Dekker

 • Wekelijks ontvangen wij boeketten en losse snijbloemen voor op de tafels in ons restaurant, Prima contact en levering. Altijd tevreden !

  Remco Konijn - Restaurant TOP!

 • Heeeeel erg blij met ons Bloemenonline abonnementje :)

  Sophie de Waard

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top