• Vers vanuit de bloemenveiling
 • Ruim & dagvers assortiment
 • Gespecialiseerd in maatwerk

Nog geen producten toegevoegd.

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Bloemen Online Bestellen

Het wordt weer lekker weer in ons land. De bomen zitten weer vol met groene bladeren, de bijtjes zijn overal te vinden en de bloemen doen het over het algemeen zeer goed. We kunnen toch wel stellen dat iedereen bloemen mooi vindt om te zien, een leuk boeketje op tafel zorgt toch altijd weer voor net iets meer sfeer. Nu is een plukboeket erg leuk om te hebben, maar het is ook heel leuk om er een aan iemand te geven. Je zult zien dat je echt de persoon zijn dag een stuk vrolijker zal maken. Niet iedereen weet hoe je aan mooie bloemen kunt komen, dit is dan ook waarom we jou een handje willen helpen. Bij Bloemenonline kunt u namelijk heel eenvoudig een plukboeket of een veldboeket bestellen, het wordt gewoon bezorgt aan je deur. Laten we eens kijken hoe dit dan in zijn werk gaat!

Wat is Bloemenonline?

Goed, misschien ken je de site nog niet. Bloemenonline is eigenlijk een site waar je heel eenvoudig een plukboeket of een veldboeket kan kopen. Normaal moet je natuurlijk naar de bloemist toe als je een mooi boeketje wilt hebben, deze zitten alleen niet bij iedereen dicht in de buurt. Wij zijn er dus voor de mensen die thuis op hun gemakje een boeket willen bestellen. Bestellen via internet is natuurlijk wel zo makkelijk. Zo kunt u thuis op de bank heel snel een super leuk boeket uitkiezen.

Op de site vind je alle soorten boeketten die je bij ons kunt kopen. Ze staan allemaal naast elkaar, je hebt dan ook ontzettend veel keus. Zo is het mogelijk om een groot of een klein boeket te kopen, een kleurig of een eentonig boeket, een boeket met bloemen of een boeket met allerlei verschillende plantjes enzovoort. Er is dus gewoon erg veel keus. Dat is dan ook het mooie, je kunt veel makkelijker een persoonlijk boeket samen stellen. Als je namelijk weet wat iemand mooi vindt dan is he al helemaal makkelijk.

Als je een boeket hebt uitgezocht dan is het tijd om een mooie vaas uit te zoeken, ook hier heb je weer heel veel keus uit verschillende soorten. Als je het leuk vindt kun je een persoonlijke boodschap aan het boeket maken, zo heeft degene die het krijgt wel een idee van wie het komt. Dit is natuurlijk wel makkelijker dan helemaal naar de bloemist gaan om iets samen te stellen, ook hoef je het niet meer helemaal met de fiets of auto op te halen. Je kunt het boeket simpel naar degene versturen voor wie het is.

Voordelen van Bloemenonline

Het grote voordeel van onze website is gewoon dat het veel makkelijker is om een boeket samen te stellen. Je hoeft niet helemaal naar de winkel toe, je kunt op je gemakje thuis iets samen stellen. Dit zorgt er voor dat je makkelijker een bloemetje kunt halen, op die manier zal je minder moeite hebben om een leuk cadeau te vinden. Een ander voordeel is dat al onze bloemen super vers zijn, ze komen namelijk rechtstreeks van de bloemenveiling. Zo zorg je er voor dat het boeket zo lang mogelijk mee kan gaan zonder dat het helemaal slap gaat hangen. Een ander voordeel is dat we erg veel keuze hebben uit de verschillende boeketten. Zo kun je echt een boeket samenstellen wat bij iemand past, er is voor ieder wel weer wat wils.

Daarnaast is het bij ons mogelijk om iedere week wat mooie bloemen te krijgen. Je wilt natuurlijk wel eens een keer wat anders hebben staan thuis. Door te kiezen voor het abonnement kun je dus iedere week weer nieuwe bloemen krijgen, en dit voor een super voordelige prijs. Op die manier heb je elke week weer wat anders wat je kunt ontdekken, ruiken en zien. Er zijn verschillende soorten boeketten, deze kun je dus heel eenvoudig afwisselen elke week. Mocht je het nu super leuk vinden dan kan het zomaar zijn dat kennissen van jou ook een abonnement nemen. Als ze zien wat voor mooie bloemen jij hebt dan zal dit zeker gebeuren!

Voor wie een boeket halen?

Er zijn natuurlijk verschillende redenen waarom je iemand bloemen zou geven. Zo kan het zijn dat iemand net jarig is geworden, bloemen zorgen dan toch altijd voor een gezellige sfeer in huis. Maar het kan ook zo zijn dat je alweer een aantal jaren getrouwd bent. Een bloemetje aan je partner is de ideale manier om hem of haar te verrassen. Dan is er natuurlijk nog de mogelijkheid dat iemand spijtig genoeg iemand verloren is, een boeket ter condoleance kan toch zorgen voor een extra steuntje in de rug. Er zijn dus genoeg redenen waarom je iemand een bloemetje zou sturen. Het is dus gewoon het ideale cadeau!

Bloemenonline is dus de beste plek voor jouw meest mooie verse boeketten. Een boeket in huis of een boeket voor een vriend, het is dus altijd wel leuk. Door te kiezen voor onze site kun je veel makkelijk een leuk boeket samenstellen zonder al te veel moeite te doen, daarnaast bezorgen en versturen wij ze ook gewoon naar jou thuis of naar de persoon voor wie het boeket is. We hopen dat we jou duidelijk hebben kunnen maken wat het concept is van onze website. Neem dus zeker een kijkje om te zien wat voor soorten bloemen er allemaal wel niet zijn. Hopelijk zien we je binnenkort bij Bloemenonline, dan kan jij ook thuis een prachtig boeket hebben voor in de kamer!

Terug naar overzicht

Volg ons op Social Media

Voeg @bloemenonline toe aan je social media

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Er is een fout opgetreden bij het inschrijven, probeer het later nogmaals

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief

Klanten aan het woord

 • Zeer tevreden met de geleverde rouwstukken, namens de hele familie. Mooi en precies zoals de verwachtingen. Een dikke 10+

   

  Jolanda Dekker

 • Wekelijks ontvangen wij boeketten en losse snijbloemen voor op de tafels in ons restaurant, Prima contact en levering. Altijd tevreden !

  Remco Konijn - Restaurant TOP!

 • Heeeeel erg blij met ons Bloemenonline abonnementje :)

  Sophie de Waard

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment

Top